Användarnamn:
Lösenord:

Bli SDRS.se medlem
Glömt lösenord

  SDRS.se status
172
251
146
423
Trådar
Svar
Medlemmar
PM skickade
18:18 2018/09/19

Medlemskap

Bäste Django-vän,

Svenska Django Reinhardt Sällskapet (SDRS) bildades 17 april 2005 i Stockholm och registrerades hos Bolagsverket 19 maj 2005 med firma Hot Club de Suède. SDRS skall främja, understödja och utveckla intresset för och kunskapen om den musik som framförts och skapats av Django Reinhardt. Föreningen avser bland annat att arrangera och på olika andra sätt medverka till konserter och andra musikaliska sammankomster och framträdanden i Django Reinhardts anda.

Föreningens styrelse och funktionärer består av Svante Nyman, ordförande, Gustav Lundgren, vice ordförande, Andreas Öberg, programchef, Jonas Göransson, sekreterare, Åke Jonsson, kassör, Max Brandt, marknadsföring, Marie Samuelsson, administratör samt Mikael Selander, konsult.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften per kalenderår är 200 kr för ordinarie medlem och 500 kr för sponsormedlem. Föreningens verksamhet är tillsvidare helt och hållet finansierad genom medlemsavgifter.

Medlemskap är öppet för varje person som har intresse av föreningens syfte och ändamål och som betalar in stadgad årsavgift på föreningens plusgiro nr 41 34 70-6 eller via bankgiro nr 5319-3199. Ange namn och adress på inbetalningskortet.

Föreningens styrelse välkomnar nya medlemmar och hoppas att Du vill bli medlem genom att skicka in bilagda formulär samt inbetala årsavgiften på ovan angivna konto. Uppgifterna i formuläret är avsedda för medlemsregistret och innebär Ditt medgivande till att uppgifterna registreras och databehandlas i vårt medlemsregister för att användas vid utskick av meddelanden och annan kommunikation med Dig och övriga medlemmar.

Ansök online
Svenska Django Reinhardt Sällskapet
Designed and Powered by iZ Group
All rights reserved 2007-2012©